Linnan Woutien veteraanijääkiekkoturnaus siirtyy vuodelle 2021

Linnan Woudit ry:n hallitus päätti 26.5. pidetyssä kokouksessaan peruuttaa perinteisen veteraanijääkiekkoturnauksen tämän kesän osalta. Turnaus olisi pelattu heinäkuun viimeisenä viikonloppuna 23.–26.7. Lajissaan Euroopan suurin turnaus siirtyy ilmoittautumisineen kesälle 2021. Linnan Woutien turnauspäällikkö ja toiminnanjohtaja Harri Eliala kertoo, että toiveet turnauksen suhteen olivat vielä toukokuun alussa korkealla, mutta turnauksen järjestäminen THL:n, aluehallintoviraston, Suomen Jääkiekkoliiton ja Itä-Savon sairaanhoitopiirin tartuntatautilääkärin antamien ohjeistusten ja suositusten mukaan osoittautui lopulta käytännössä mahdottomaksi.

– Ohjeistuksen mukaan pukuhuoneissa, vaihtoaitioissa ja käytävillä olisi pitänyt kyetä säilyttämään kahden metrin turvavälit. Pukuhuoneet olisi pitänyt myös desinfioida perusteellisesti jokaisen pelin jälkeen. Eliala korostaa, että Linnan Woudit ei halua aiheuttaa toiminnallaan terveys- ja turvallisuusriskejä kenellekään, ja päätös tapahtuman peruuttamisesta tehtiin yksimielisesti. Turnaukseen oli ilmoittautunut noin 70 joukkuetta eri puolilta Suomea, Virosta ja Venäjältä. Turnauksen uudeksi ajankohdaksi päätetiin 29.7.–1.8.2021.

Toivotamme kaikki joukkueet ja pelaajat taustajoukkoineen tervetulleeksi jo nyt ensi vuoden turnaukseen!

Lisätietoja:

Turnauspäällikkö/Linnan Woutien toiminnanjohtaja
Harri Eliala, puh. 040 910 0230

Saimaa turnaus 2021


Saimaa Turnaus 2021

Saimaa Turnaus pelataan jo 41:en kerran kauniissa Savolinnan maisemissa. Turnauksen suosio on ollut taattu jo kymmenien vuosien ajan ja tuntuu jatkuvan!

Ilmoittaudu mahdollisimman nopeasti, koska turnaus täyttyy nopeasti ja paikkoja/ikäluokkia on rajallinen määrä. Oheisesta linkistä voit tutustua

edellisen vuoden tunnelmiin  http://www.woudit.fi/kuvia-vuoden-2019-turnauksesta/

Savonlinnan kesä on ”käsite”, joten ooppera- aikaan majoituksen saaminen saattaa olla työlästä. Ohessa Savonlinnan alueen tarjontaa majoittumisen suhteen.

”NOPEAT SYÖVÄT HITAAT”

Majoittumisvaihtoehtoja:

Savonlinna visitsavonlinna.fi

Rantasalmi www.rantasalmi.fi

Muut:

http://www.visitpunkaharju.fi/majoitus

https://www.lakeland.travel

https://tanhuvaara.fi/yhteystiedot/tiedustelu-ja-tarjouspyynto/

Terveisin Turnausväki!